אודות הצדף
כבר למעלה משני עשורים מסעדת הצדף בולטת בנוף הקולינרי של ראשון לציון והסביבה – בשנת 2002 הוקמה על ידי השף דוד אביטל במיקום מרכזי במערב ראשון לציון בקרבת הים.
המסעדה מתהדרת בחלל אירוח קלאסי וסולידי, מרווח ונעים ובנוסף – חדר פרטי רחב מימדים המיועד לאירועים פרטיים ומיוחדים, אירועי חברות וכנסים מקצועיים. החדר מודולרי וניתן להתאימו לכל גודל אירוע – עד 100 איש.
המסעדה הינה מסעדת שף המתמחה בדגים ומאכלי ים, אך אינה זונחת את הקרניבורים שבינינו ומציעה לצד מנות הים העשירות גם תפריט בשרים איכותי.
מדי יום מגיעים למטבח המסעדה חומרי גלם טריים ובאיכות ללא פשרות והודות לצוות הטבחים המקצועי הופכים לסלטי הבית המגוונים, למנות המוכרות והאהובות, כמו גם למנות ספיישל מתחלפות מעת לעת.
שירות מקצועי ויחס אישי של העובדים משווים לארוחה במסעדה אופי של חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת.
במסעדה תפריט יינות איכותי של יקבי רמת הגולן המשובחים, תפריט קינוחים עשיר,תפריט ילדים עם מנות מותאמות לקטנטנים, וכן תפריט עסקיות לארוחות עסקיות במהלך השבוע.
המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע החל מהשעה 12:00 בצהרים ועד אחרון הלקוחות.
נשמח לראותכם,
הצדף